SLAM DANCE totes i tots podrem fer un final de dansa i veu per exorcitzar tot allò que volem treure'ns de sobre, que ens obstaculitza pel nostre creixement i desenvolupament.

Ell taller dura 1h 30 minuts y després afegim l'actuació de 10 minutos que té com a títol Al Toro ara introducció a l'obra LA FORÇA DE LA LLIBERTAT.
Aquesta coreografia de dansa-teatre com a work in progress ha sigut seleccionada per Danza en Valores Museo La Neomudéjar de Madrid i pel projecte Croquis de la Sala Beckett Barcelona.

Per una banda Dansa africana per Marcel Zamblé, que ens farà vibrar, i dansar fins a la sacietat amb ritmes que ens faran viatjar fins a llocs profunds de la seva cultura.
D'una altra banda Empara Rosselló que ens ofereix. SMER DANSA CREATIVA I PER LA SALUT. Els sistemes de moviment es basen en la improvisació però amb un acurat sistema de treball , ajuden a realitzar un treball orgànic de dansa, van acompanyats de massatge holístic, treballem també la veu com a element de creació, i de salut.
El treball es realitza individualment, en parelles o en grup. Tanmateix és un treball que ajuda a desbloquejar el cos i la ment, augmentant la força física i psíquica.

"El métode SMER creat per Empara Rosselló se centra en l'ús del cos i el procés creatiu: Investigar i descobrir les seves potencialitats, explorar les seves dimensions i el seu significat (el cos com a lloc d'acció, de reflexió i de consciènca), estudiar la relació entre el moviment i la veu i desenvolupar el procés d'adequació entre la idea, i el concepte de l'obra i la seva realització i significat. El SMER sistemes de moviment, mètode Empara Rosselló utilitza tanmateix el cos com a laboratori on es desenvolupa la consciència global."

Claudia Giannetti

Per més informació consultar al web: www.empararosselloghiloni.com
MES INFORMACIÓ:-Descripció general sobre el SMER d'Empara Rosselló. Diferents sistemes de moviment cos i veu

https://www.youtube.com/watch?v=gzOaWLJJYko

-Trailer taller prèvi a l'espectacle realitzat al Teatre Real dins el Festival Internacional de Marrackech i en un gimnàs.

https://vimeo.com/87950332
-Espectacle realitzat al Teatre Real de Marrackech, després del curs de formació i assajos.

https://vimeo.com/417959

-Entrevistes i opinions al voltant dels sistemes de moviment SMER d'Empara Rosselló

https://vimeo.com/107025649

Lloc:  SMER Carrer Sant Josep Oriol,17 Barcelona 98991

Data: 24 febrer

Hora:  18h

Durada 2 hores

Publicado: 28 de Enero de 2018